Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734621145

Liga 734621145 Información oficial sobre el partido 734621145 en Hattrick

08.06.2024 18:30:00

SC st.Clara Alineación oficial del equipo 'SC st.Clara' en el partido 1 - 0 Masuka Boys F.C Alineación oficial del equipo 'Masuka Boys F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC st.Clara Alineación oficial del equipo 'SC st.Clara' en el partido 2 - 0 Masuka Boys F.C Alineación oficial del equipo 'Masuka Boys F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC st.Clara

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): st.Clara va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 72 Kote Taganashvili va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Al minut 19, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): st.Clara va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andrea Fortarezza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): st.Clara va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vasiliy Vasilchuk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Karlis Kemundris.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Vasiliy Vasilchuk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Karlis Kemundris va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Masuka Boys F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): José Nicolás Lucato va marxar per velocitat al minut 6 i va fer una passada de la mort a Virgil Carabin, però aquest va fallar.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Masuka van sortir al contraatac al minut 15, però Norbert Király va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Masuka van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Ryan-Patrick Bleilebens va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Masuka va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tomás Cabral va sortir per sobre el travesser.