Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734620694

Liga 734620694 Información oficial sobre el partido 734620694 en Hattrick

01.06.2024 18:30:00

FC Hoppy Garron Alineación oficial del equipo 'FC Hoppy Garron' en el partido 0 - 3 Sfaxx club Alineación oficial del equipo 'Sfaxx club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Hoppy Garron Alineación oficial del equipo 'FC Hoppy Garron' en el partido 2 - 1 Sfaxx club Alineación oficial del equipo 'Sfaxx club' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hoppy Garron

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en 剛 (Tsuyoshi) 田渕 (Tabuchi) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Garron.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 京 (Kyo) 馬場 (Baba) no va ser aprofitada per en 勝也 (Katsuya) 萩原 (Hagiwara) que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 210 Minuto 39 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Fred De Vocht quasi empata el partit per a Garron, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Przybysław Hola i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Garron, però el xut de 海人 (Kaito) 鶴見 (Tsurumi) va sortir bastant desviat.

Sfaxx club

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ionel Pipa va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ionel Pipa de Sfaxx l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 49 de partit.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a Sfaxx l'avantatge per 0 - 3. Ionel Pipa en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Arne Holm ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Klaus-Ludwig Hinkofer després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Reinhold Pilshofer va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Arne Holm al minut 57.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Klaus-Ludwig Hinkofer.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arne Holm de Sfaxx va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.