Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734620416

Liga 734620416 Información oficial sobre el partido 734620416 en Hattrick

08.06.2024 18:30:00

Salern SV Alineación oficial del equipo 'Salern SV' en el partido 5 - 0 Roses City Alineación oficial del equipo 'Roses City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salern SV Alineación oficial del equipo 'Salern SV' en el partido 3 - 0 Roses City Alineación oficial del equipo 'Roses City' en el partido
Tiene suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salern SV

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): SSV s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Herman de Vos per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Tommaso Micelli va augmentar l'avantatge de SSV a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): SSV va augmentar la diferència quan Tommaso Micelli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SSV van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mario Vanacore va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Massimo Cecetto va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Filippo Malatesta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): SSV van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Massimo Cecetto va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Massimo Cecetto, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eliseo Galdós al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Massimo Cecetto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Roses City

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): En Alban Gaudin va fer una ràpida incursió al minut 40, però en Mario Vanacore no va tenir cap problema per aturar-lo.