Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734616609

Liga 734616609 Información oficial sobre el partido 734616609 en Hattrick

08.06.2024 18:30:00

Malac SC Alineación oficial del equipo 'Malac SC' en el partido 4 - 1 Purplehaze United Alineación oficial del equipo 'Purplehaze United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malac SC Alineación oficial del equipo 'Malac SC' en el partido 2 - 1 Purplehaze United Alineación oficial del equipo 'Purplehaze United' en el partido
Tiene suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malac SC

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de José Pérez Espinosa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Kunto Kaappola de Malac va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Malac va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José Pérez Espinosa des de dins de l'àrea.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Kunto Kaappola va marcar al minut 44 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Sven-Inge Falken una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Emir Konuk va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ákos Ujszászi de Malac va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Naşit Çaylan que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Purplehaze United

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Purplehaze va reduir l'avantatge rival a 4 - 1, quan Lennard Westerhoff va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Laurencjusz Długiński va fer al minut 43 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Vyacheslav Vokhmin, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Bruno Miele va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.