Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734613819

Liga 734613819 Información oficial sobre el partido 734613819 en Hattrick

22.06.2024 18:30:00

Olont F.C Alineación oficial del equipo 'Olont F.C' en el partido 1 - 5 Into Africa Alineación oficial del equipo 'Into Africa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olont F.C Alineación oficial del equipo 'Olont F.C' en el partido 2 - 1 Into Africa Alineación oficial del equipo 'Into Africa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olont F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del Olont va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Felix Joshua Zwiefalter, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al 31, Marc Randriambololona hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Roland Tenorio. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Paul Bushaway va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 42 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Giménez de Olont es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Raúl Tosar de Olont va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Into Africa

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Diogo Nunes Barbosa el va rematar Mathias André amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Tilman Schmöckel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 37 pels visitants. En Diogo Nunes Barbosa va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mathias André va augmentar l'avantatge de Africa a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Victor Spica va acabar en una passada genial cap al jugador de Africa Mathias André, que va marcar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): 刘 (Liu) 佰泽 (Baize) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Barceló, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Andrew Dewji. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 290 Minuto 44 (Ocasión de falta): En 刘 (Liu) 佰泽 (Baize) va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alessio Furlanis estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mathias André, als 81 minuts, va fallar per ben poc.