Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734612243

Liga 734612243 Información oficial sobre el partido 734612243 en Hattrick

08.06.2024 18:30:00

Lions of Sesto Alineación oficial del equipo 'Lions of Sesto' en el partido 2 - 2 MTG Brzeszcze Alineación oficial del equipo 'MTG Brzeszcze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lions of Sesto Alineación oficial del equipo 'Lions of Sesto' en el partido 4 - 1 MTG Brzeszcze Alineación oficial del equipo 'MTG Brzeszcze' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lions of Sesto

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Márton Bulcsú de Lions va demostrar les seves habilitats al minut 37 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 110 Minuto 80 (Gol de falta): Ahmad Oklan va aconseguir l'empat per a Lions mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Lions va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gianfranco Cini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Márton Bulcsú de Lions va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 30, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 el Lions va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adulfo Parada no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Lions va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Graziano Motti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miron Mălai.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Lions va estar a punt de posar-se per davant al minut 90 però Luis Carlos Durango va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Luis Carlos Durango de Lions va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Graziano Motti de Lions va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MTG Brzeszcze

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Brzeszcze va ser finalitzada des de l'esquerra per Fabiano Macchiaiolo al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Abdelkader Halaoui va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aniello Ponzecchi de Brzeszcze la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.