Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734608662

Liga 734608662 Información oficial sobre el partido 734608662 en Hattrick

15.06.2024 18:30:00

Black Lodge Doppelgangers Alineación oficial del equipo 'Black Lodge Doppelgangers' en el partido 4 - 0 Karlsruher FC Phönix 1894 Alineación oficial del equipo 'Karlsruher FC Phönix 1894' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Black Lodge Doppelgangers Alineación oficial del equipo 'Black Lodge Doppelgangers' en el partido 5 - 0 Karlsruher FC Phönix 1894 Alineación oficial del equipo 'Karlsruher FC Phönix 1894' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Lodge Doppelgangers

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Doppelgangers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Gago va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Diego Díaz la va rematar Onofre Amiudal amb una magnífica volea que va fer pujar per a Doppelgangers el 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Doppelgangers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Gago des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Doppelgangers va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de David Gago, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Eloy Callejon gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Daniel Bethel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Jørn Buene de Doppelgangers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Alfonso Pan Bajo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Onofre Amiudal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Onofre Amiudal per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Daniel Bethel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Diego Díaz després que el jugador de Doppelgangers li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Karlsruher FC Phönix 1894

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 55 minuts, el Karlsruher va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fadhili Natumanya de Karlsruher es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Fadhili Natumanya de Karlsruher va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.