Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734599432

Liga 734599432 Información oficial sobre el partido 734599432 en Hattrick

06.07.2024 18:15:00

SV Stiftung Wadentest Alineación oficial del equipo 'SV Stiftung Wadentest' en el partido 3 - 1 The Commodores Alineación oficial del equipo 'The Commodores ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Stiftung Wadentest Alineación oficial del equipo 'SV Stiftung Wadentest' en el partido 2 - 1 The Commodores Alineación oficial del equipo 'The Commodores ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Stiftung Wadentest

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Commodores. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bastian Schwalbe la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wadentest es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 35.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Wadentest va ser Umberto Muolo.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Wadentest va augmentar la diferència quan Daniel Siff no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Umberto Muolo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Umberto Muolo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Ansfried Kreckel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Wadentest.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Allgaier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

The Commodores

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Paul Phlipp Tüddelkram va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Commodores va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sebastian Hoinig, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Yiannis Filiopoulos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Yiannis Filiopoulos de Commodores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.