Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734587653

Liga 734587653 Información oficial sobre el partido 734587653 en Hattrick

01.06.2024 18:15:00

SC Apollo Köln Alineación oficial del equipo 'SC Apollo Köln' en el partido 1 - 6 Neue Avantgarde Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Neue Avantgarde Frankfurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC Apollo Köln Alineación oficial del equipo 'SC Apollo Köln' en el partido 1 - 1 Neue Avantgarde Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Neue Avantgarde Frankfurt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,7 % 80,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Apollo Köln

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Apollo va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Kostas Tosetti.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Ernst Lill va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 56 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Schöllermann de Apollo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Kra Kobri Agoua després que el jugador de Apollo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Neue Avantgarde Frankfurt

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pietro Del Sal va acabar en una passada genial cap al jugador de Avantgarde Finn Smith, que va marcar el 1 - 1.
  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Finn Smith va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 14 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Arne Rejman, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Finn Smith, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Pietro Del Sal va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Miroslav Krakowiecki, que no va fallar i va marcar el 1 - 5.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Avantgarde. A fi d'aconseguir el 1 - 6, van tocar-la en curt per tal que Pablo Gómez Saca xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Miroslav Krakowiecki quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mario Schöllermann no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adamantios Spazocheris estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.