Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734583848

Liga 734583848 Información oficial sobre el partido 734583848 en Hattrick

08.06.2024 18:15:00

weinsteins boys Alineación oficial del equipo 'weinsteins boys' en el partido 0 - 10 FC Icetigers Göttien Alineación oficial del equipo 'FC Icetigers Göttien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
weinsteins boys Alineación oficial del equipo 'weinsteins boys' en el partido 0 - 8 FC Icetigers Göttien Alineación oficial del equipo 'FC Icetigers Göttien' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

weinsteins boys

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de weinsteins, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Jochen Peteratzinger va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Mike Schütz de weinsteins va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Icetigers Göttien

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Walter Golle que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Icetigers.
  • 182 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Boris Medić, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Béla Székely va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Icetigers va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Albert Lorrain.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Damien Lavisse va treure un córner llarg cap al segon pal que en Mounir Nady, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 5.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Albert Lorrain va augmentar l'avantatge de Icetigers a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Damien Lavisse va augmentar l'avantatge de Icetigers a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Walter Golle va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 8 per a Icetigers.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Icetigers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fabián Matute Robres es rifés el porter i marqués el 0 - 9.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Albert Lorrain de Icetigers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 10 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Javier Laraña de Icetigers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.