Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ortizes club (777450) - Restollal C.F. (48523) » 73457685: T17/J4/VIII

Liga 73457685 Información oficial sobre el partido 73457685 en Hattrick

20.05.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / VIII.502 (54303)

fieras a full Alineación oficial del equipo 'fieras a full' en el partido 7 - 0 san daniel Alineación oficial del equipo 'san daniel' en el partido
Jens Trakand (8') 1 - 0
Jens Trakand (15') 2 - 0
Erik Bernhardsson (28') 3 - 0
Erik Bernhardsson (32') 4 - 0
Petter Stenmo (37') 5 - 0
Adorján Tiber (65') 6 - 0
Teddy Huey (67') 7 - 0
fieras a full Alineación oficial del equipo 'fieras a full' en el partido 7 - 0 san daniel Alineación oficial del equipo 'san daniel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
fieras a full Alineación oficial del equipo 'fieras a full' en el partido 9 - 0 san daniel Alineación oficial del equipo 'san daniel' en el partido
Tiene mala suerte 9.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fieras a full

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Jens Trakand va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de fieras.
  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Roberto Eggli la va rematar Jens Trakand amb una magnífica volea que va fer pujar per a fieras el 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Erik Bernhardsson va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): fieras va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Erik Bernhardsson va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de fieras al minut 37, que va llançar ajustat al pal en Petter Stenmo. 5 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): fieras va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adorján Tiber va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Teddy Huey va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Fernando Moreira una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Ognjen Topalovic va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Al minut 76 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Petter Stenmo, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Piñeiro de fieras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Kondrat Panek va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de fieras estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

san daniel

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuele Raggio.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Garrido de daniel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Robles de daniel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de daniel, en José Robles, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.