Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734571597

Liga 734571597 Información oficial sobre el partido 734571597 en Hattrick

29.06.2024 18:15:00

FC Schlacke 04 Alineación oficial del equipo 'FC Schlacke 04' en el partido 2 - 1 TSV Hölle Alineación oficial del equipo 'TSV Hölle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Schlacke 04 Alineación oficial del equipo 'FC Schlacke 04' en el partido 2 - 1 TSV Hölle Alineación oficial del equipo 'TSV Hölle' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Schlacke 04

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Thorsten Klabutschar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Otto Nazlioglu-Schwarz va incrementar l'avantatge de Schlacke amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Schlacke va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Norbert Schleswig en un 1 contra 1 amb el porter Mathis Lupo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Otto Nazlioglu-Schwarz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Bobby Johannsen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mathis Lupo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Thorsten Klabutschar va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Knut Jett de Schlacke va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

TSV Hölle

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 61 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ulf Lugau.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Otto Doll va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Werner Windeck va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fynn Vranitzky de Hölle es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.