Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734559162

Liga 734559162 Información oficial sobre el partido 734559162 en Hattrick

22.06.2024 18:15:00

Nakatomi Sehnde Alineación oficial del equipo 'Nakatomi Sehnde' en el partido 2 - 1 Liberty Wirringen 07 Alineación oficial del equipo 'Liberty Wirringen 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nakatomi Sehnde Alineación oficial del equipo 'Nakatomi Sehnde' en el partido 1 - 0 Liberty Wirringen 07 Alineación oficial del equipo 'Liberty Wirringen 07' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nakatomi Sehnde

Goles Goles

  • 110 Minuto 42 (Gol de falta): Nakatomi equilibrava els comptes al minut 42 quan en Juan Ramón Ramos va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 76 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Juan Ramón Ramos. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Florian Freiler de Nakatomi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Liberty Wirringen 07

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Carlos Paulino Barros va anar directament als peus de Brisco Kluck Fernandez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Armin Leuner, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 270 Minuto 43 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Armin Leuner al minut 43 semblava entrar, però Troje Tholey va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Liberty va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hans Kreuzberger va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Poul Lund Pedersen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 65 minuts, el Liberty va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.