Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734552547

Liga 734552547 Información oficial sobre el partido 734552547 en Hattrick

08.06.2024 18:15:00

DSC Supermatze Alineación oficial del equipo 'DSC Supermatze' en el partido 1 - 1 Westwood Allstars Alineación oficial del equipo 'Westwood Allstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DSC Supermatze Alineación oficial del equipo 'DSC Supermatze' en el partido 2 - 0 Westwood Allstars Alineación oficial del equipo 'Westwood Allstars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DSC Supermatze

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Max Balbach va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Supermatze empatava el partit, 1 a 1, al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Supermatze per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kazimierz Misztela, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Cedric Michael Bliemetsrieder arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Supermatze va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rattanapol Krajangsai en un 1 contra 1 amb el porter Reinhardt Achtersteven, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Manuel Bayón va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Artur Markiewicz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Supermatze enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 214 Minuto 68 (Ocasión de penalti): En Max Balbach va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 68. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Westwood Allstars

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Louis Feldkampp va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Westwood van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Karl Estland va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Westwood va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Otto Wöllmer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Westwood van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 56, però el xut de Matija Bajić des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Westwood van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 67 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Otto Wöllmer, però la pilota va sortir per sobre del travesser.