Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734551414

Liga 734551414 Información oficial sobre el partido 734551414 en Hattrick

24.08.2024 18:15:00

Vfl Dalhausen Alineación oficial del equipo 'Vfl Dalhausen' en el partido 0 - 8 Sülzer Dynamos Alineación oficial del equipo 'Sülzer Dynamos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Vfl Dalhausen Alineación oficial del equipo 'Vfl Dalhausen' en el partido 1 - 7 Sülzer Dynamos Alineación oficial del equipo 'Sülzer Dynamos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vfl Dalhausen

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christian Wiesmann de Dalhausen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sülzer Dynamos

Goles Goles

  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Georgi Ivanchev va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Christian Wiesmann.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Maik Höld, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bernardino Bexiga va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Georgi Ivanchev van servir per superar a l'últim defensor, en Christian Wiesmann. Tot va acabar amb el 0 - 4 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de SD cantant "Georgi Ivanchev selecció!"
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Theodore Lambert va augmentar l'avantatge de SD a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Maik Höld va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 0 - 6 per a SD.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Werner-Manfred Käthensäge de SD va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, un xut de Andrzej Pazoła des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 8 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Maik Höld quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Haiko Karlshafen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SD van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andrzej Pazoła va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Ebbo Stycka de SD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.