Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734544870

Liga 734544870 Información oficial sobre el partido 734544870 en Hattrick

01.06.2024 18:00:00

Justitia Forst Alineación oficial del equipo 'Justitia Forst' en el partido 1 - 5 Königsdorfer Teufelskicker Alineación oficial del equipo 'Königsdorfer Teufelskicker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Justitia Forst Alineación oficial del equipo 'Justitia Forst' en el partido 0 - 3 Königsdorfer Teufelskicker Alineación oficial del equipo 'Königsdorfer Teufelskicker' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Justitia Forst

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Domingos Semedo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Justitia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Domingos Semedo de Justitia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefano Roccetti de Justitia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Armand Pontet de Justitia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Königsdorfer Teufelskicker

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts Adrian Pruteanu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eyðálvur Oknadal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fousseni Yao Addompau de Teuflis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 67 de partit.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Giuseppe Moccagatta va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Adrian Pruteanu, que no va fallar i va marcar el 1 - 4.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Fousseni Yao Addompau va augmentar l'avantatge de Teuflis a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Adrian Pruteanu al minut 30 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Fousseni Yao Addompau va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Hansi Figgener, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Teuflis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Eyðálvur Oknadal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Nóbrega de Teuflis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.