Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734543302

Liga 734543302 Información oficial sobre el partido 734543302 en Hattrick

01.06.2024 18:00:00

TuS Hoberge Uerentrup Alineación oficial del equipo 'TuS Hoberge Uerentrup' en el partido 4 - 4 Dromers Alineación oficial del equipo 'Dromers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TuS Hoberge Uerentrup Alineación oficial del equipo 'TuS Hoberge Uerentrup' en el partido 1 - 3 Dromers Alineación oficial del equipo 'Dromers' en el partido
Tiene bastante suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TuS Hoberge Uerentrup

Goles Goles

  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Uerentrup va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Krzysztof Szwaba.
  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Uerentrup van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Aureliano Rosa en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Krzysztof Szwaba va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 70.
  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Corria el minut 72, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Uerentrup s'avançava en el marcador després que en Toni Elbert xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de François-Marie Pierlot va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Joanot Genescà va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Krzysztof Szwaba va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Toni Elbert, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Dromers

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Amadé Farkas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Hervé Van Minnebrugge entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Dromers, un peu providencial d'en Mikhail Bagirov va situar el 1-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Jeremy Rienye va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 1 - 3 per a Dromers.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Dromers van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 80, quan Óscar Besteiro va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Felix Crone, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Amadé Farkas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Amadé Farkas va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Amadé Farkas va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amadé Farkas de Dromers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.