Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734536758

Liga 734536758 Información oficial sobre el partido 734536758 en Hattrick

15.06.2024 18:00:00

VfB Möhringen Alineación oficial del equipo 'VfB Möhringen' en el partido 5 - 1 Krähenholz Alineación oficial del equipo 'Krähenholz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VfB Möhringen Alineación oficial del equipo 'VfB Möhringen' en el partido 2 - 0 Krähenholz Alineación oficial del equipo 'Krähenholz' en el partido
Tiene bastante suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfB Möhringen

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Möhringen va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Quintin Thöny va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Cristi Gane va incrementar l'avantatge de Möhringen amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Sebastian Moltrup-Nielsen de Möhringen va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bruce Perez va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Möhringen a 5 - 1. Vito Maci va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): En Benjamin Giesser va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 7, però el porter visitant Manfried Massaunen el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sven Pott-Körner per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manfried Massaunen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Möhringen ho intentava per la dreta per mitjà de Cristi Gane, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Krähenholz

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Süleyman Sağar va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el SG va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adrian Mitroi de SG va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Suat Tuğra es va posar al mig i ho va espatllar tot.