Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734535349

Liga 734535349 Información oficial sobre el partido 734535349 en Hattrick

31.08.2024 18:00:00

Flamenco Shot Alineación oficial del equipo 'Flamenco Shot' en el partido 2 - 2 Atalanta München Alineación oficial del equipo 'Atalanta München' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Flamenco Shot Alineación oficial del equipo 'Flamenco Shot' en el partido 3 - 1 Atalanta München Alineación oficial del equipo 'Atalanta München' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flamenco Shot

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Frederick Biermans de Swoosh41 aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Swoosh41, atacant per l'esquerra al minut 41, va aprofitar el magnífic llançament de Bogusław Kończyk per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Swoosh41 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bogusław Kończyk ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Kemal Güngördü una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Vasil Koev va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bogusław Kończyk va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Vasil Koev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oytun Huysuz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Atalanta München

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Atalanta al minut 40. Andrea Giovacchini va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 60. L'anotador per Atalanta va ser Thilo Huckelriede, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): Andrea Giovacchini va xutar magistralment una falta al minut 24 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): El Atalanta va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 83 amb un llançament de falta perillós. En Andrea Giovacchini però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 84 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Atalanta al minut 84, però el xut de Andrea Giovacchini va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Meles Woldedelassie de Atalanta es va guanyar la targeta groga merescudament.