Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734525095

Liga 734525095 Información oficial sobre el partido 734525095 en Hattrick

24.08.2024 18:00:00

Team Rizzi Alineación oficial del equipo 'Team Rizzi' en el partido 2 - 2 Shortys SC Alineación oficial del equipo 'Shortys SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Rizzi Alineación oficial del equipo 'Team Rizzi' en el partido 3 - 0 Shortys SC Alineación oficial del equipo 'Shortys SC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Rizzi

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Ernesto Gojenechea de Rizzi, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Lars Robinsson arribés a peus de Ivo Ramalho Santos, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rizzi el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Rizzi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Dennis Flecken va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Ivo Ramalho Santos gairebé va marcar per a Rizzi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Ralph Wachsenegger, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Rizzi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 王 (Wang) 源青 (Yuanqing) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mario Refer.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 es va veure una gran oportunitat per a Rizzi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Héctor Acle, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Shortys SC

Goles Goles

  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 72. L'anotador per Shortys va ser Norbert Allertshausen, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Odo Meis de Shortys va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Shortys va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kasimir Einhellig-Wieser es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Shortys va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Roland-Axel Germanen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Lazar Jakovljević quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.