Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734518781

Liga 734518781 Información oficial sobre el partido 734518781 en Hattrick

15.06.2024 18:00:00

Ostsee Piraten Alineación oficial del equipo 'Ostsee Piraten' en el partido 3 - 2 Walker Wisdoms Alineación oficial del equipo 'Walker Wisdoms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ostsee Piraten Alineación oficial del equipo 'Ostsee Piraten' en el partido 1 - 2 Walker Wisdoms Alineación oficial del equipo 'Walker Wisdoms' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ostsee Piraten

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Alfonso Caballero, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Piraten es posava per davant!
  • 106 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Piraten sempre confia amb les genialitats d'en Senín Lousada; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Piraten va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francesco Vitturini va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Piraten va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Mansur en un 1 contra 1 amb el porter Samuel Mancera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Francesco Vitturini va marxar per velocitat al minut 37 i va fer una passada de la mort a Artem Zakuskin, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Vitturini de Piraten va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Walker Wisdoms

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats de Wisdoms van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Chakib Zerrawi va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Chakib Zerrawi va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 76 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Chakib Zerrawi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Leopold Dombrowski no va ser aprofitada per en Daniel Alejandro Vázquez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Daniel Alejandro Vázquez va enviar un xut des de 40 metres al minut 36, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Daniel Alejandro Vázquez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gil Li Guth va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manmohan Tenndulkar.