Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734516478

Liga 734516478 Información oficial sobre el partido 734516478 en Hattrick

01.06.2024 18:00:00

Borussen BvB Alineación oficial del equipo 'Borussen BvB' en el partido 7 - 1 Mythos WHAM! Alineación oficial del equipo 'Mythos WHAM!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borussen BvB Alineación oficial del equipo 'Borussen BvB' en el partido 2 - 0 Mythos WHAM! Alineación oficial del equipo 'Mythos WHAM!' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussen BvB

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): James Nsajigwa de Bvb 09 va fer un bon esprint per escapar-se de Jan Herms i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bvb 09 va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joaquim Lourenço Carvalho progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bvb 09 pel centre va donar un gran resultat: el gol de James Nsajigwa va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Bvb 09 va augmentar la diferència quan Nélio Teixeira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Als 68 minuts, Tadeusz Tyrakowski va ampliar l'avantatge de Bvb 09 amb un 5 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rodian Bulhac va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): Jan Herms va deixar patent la seva inexperiència al minut 74, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i James Nsajigwa va marcar sense oposició, posant el marcador a 7 - 1 per a Bvb 09.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nélio Teixeira va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierre Badel de Bvb 09 es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tadeusz Tyrakowski.

Mythos WHAM!

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): WHAM! va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Otto Michlmayr, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marcus Maria Bredelar que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WHAM! va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfred von Papen va sortir per sobre el travesser.