Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734515928

Liga 734515928 Información oficial sobre el partido 734515928 en Hattrick

22.06.2024 18:00:00

1. FC Alemannen Alineación oficial del equipo '1. FC Alemannen' en el partido 2 - 1 Ratingen SV 06/19 Alineación oficial del equipo 'Ratingen SV 06/19' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1. FC Alemannen Alineación oficial del equipo '1. FC Alemannen' en el partido 3 - 0 Ratingen SV 06/19 Alineación oficial del equipo 'Ratingen SV 06/19' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Alemannen

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): 1.FCA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Jesús Cornado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): 1.FCA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Santiago Mulero va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): 1.FCA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carl-Jan Pollak ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lukas Schürrle va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gonzalo Bugallo per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leonardo Espeleta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Carl-Jan Pollak de 1.FCA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Vanni Cecchin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Leonardo Espeleta va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Jesús Cornado de 1.FCA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ratingen SV 06/19

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Plínio Borborema va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Stéphane Morin, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Daniel Knoblich quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Geert Lund va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.