Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734508130

Liga 734508130 Información oficial sobre el partido 734508130 en Hattrick

31.08.2024 18:00:00

SG Dörsdorf Alineación oficial del equipo 'SG Dörsdorf' en el partido 3 - 4 Tus Windheim Alineación oficial del equipo 'Tus Windheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SG Dörsdorf Alineación oficial del equipo 'SG Dörsdorf' en el partido 1 - 4 Tus Windheim Alineación oficial del equipo 'Tus Windheim' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SG Dörsdorf

Goles Goles

  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els seguidors del Dörsdorf van tornar a saltar d'alegria al minut 75. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Rodebert Schillmöller que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passava el minut 78 del matx, quan l'atent Gianrico Casolari va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Declan Mangan sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 79 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.

Tus Windheim

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pere Miralles es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Adrien Weinsheimer va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 49 minuts quan Mihály Háfra va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pere Miralles, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 3.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb 81 minuts jugats, Diedrich Moennich de Windheim va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hoffmann Tonke després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paweł Parzyjagła va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Rüdiger Goehrke quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paweł Parzyjagła, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Diedrich Moennich es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 53, però el porter va aturar el seu xut.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hoffmann Tonke. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diedrich Moennich va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alkis Chatzidis de Windheim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.