Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734497214

Liga 734497214 Información oficial sobre el partido 734497214 en Hattrick

01.06.2024 18:00:00

FC Rajen Alineación oficial del equipo 'FC  Rajen' en el partido 3 - 2 VfB flauschige Hasen Alineación oficial del equipo 'VfB flauschige Hasen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Rajen Alineación oficial del equipo 'FC  Rajen' en el partido 2 - 2 VfB flauschige Hasen Alineación oficial del equipo 'VfB flauschige Hasen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rajen

Goles Goles

  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Florin Ciocianu de FCR va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 114 Minuto 76 (Gol de penalti): FCR va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Rocky Green, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): FCR, atacant per l'esquerra al minut 90, va aprofitar el magnífic llançament de Finn Joshua Reinhart per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El jugador de FCR Finn Joshua Reinhart quasi va assolir l'empat al minut 8 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): FCR enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Manuel Agustín va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Rocky Green va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): FCR va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Finn Joshua Reinhart ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

VfB flauschige Hasen

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 6 minuts de joc, Michaël Monie, corrent com un esperitat, superà primer Manuel Agustín per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Michaël Monie va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 21, i va fer pujar el 0 - 2 per a flauschige.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hardy Nicoletti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el flauschige va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alexandre Pinget s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Cecilio Guereca de flauschige va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonardo Stutzman.