Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734486688

Liga 734486688 Información oficial sobre el partido 734486688 en Hattrick

01.06.2024 18:00:00

US Bischofshol Alineación oficial del equipo 'US Bischofshol' en el partido 2 - 0 SG Stöckey Alineación oficial del equipo 'SG Stöckey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
US Bischofshol Alineación oficial del equipo 'US Bischofshol' en el partido 2 - 0 SG Stöckey Alineación oficial del equipo 'SG Stöckey' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

US Bischofshol

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Martin Østebø va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Bischofshol.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Als 77 minuts de joc, els nois de Bischofshol van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ton Rekers augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Károly Mórocz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bischofshol.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Károly Mórocz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Robin Nougaret per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tobias Baumbauer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Martin Østebø es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tobias Baumbauer al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hussein El Maraghy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Dwight Russ gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tobias Baumbauer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martin Østebø de Bischofshol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SG Stöckey

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Khalaf Al-Nouis gairebé marca per a Stöckey al minut 21 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Stöckey van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 24 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Siro Dellasantina, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Stöckey va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Tommy Dorfteich va quedar-se sol davant el porter Camilo Ocampo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stöckey va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nishan Wijewardene va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32, Mutbrecht Buchinger de Stöckey va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.