Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734486081

Liga 734486081 Información oficial sobre el partido 734486081 en Hattrick

22.06.2024 18:00:00

Hertha BSC Berlin e.V. Alineación oficial del equipo 'Hertha BSC Berlin e.V.' en el partido 4 - 1 Hydra FC Alineación oficial del equipo 'Hydra FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hertha BSC Berlin e.V. Alineación oficial del equipo 'Hertha BSC Berlin e.V.' en el partido 5 - 0 Hydra FC Alineación oficial del equipo 'Hydra FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hertha BSC Berlin e.V.

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Hank Buensuceso de Hertha va aconseguir igualar el partit al minut 23, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fédéric Klötern, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hank Buensuceso, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Hertha.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hertha va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Freerk Blommaart progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Amb 16 minuts disputats, Paul Klettenberg gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Leif Stubbemann va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Mathias Matthies es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Leif Stubbemann al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hank Buensuceso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Gert Rodholt, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Paul Klettenberg es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luka Thiesel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Hydra FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Leon Nowacki de Hydra va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Agostino Sbalzer que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Urigarri de Hydra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.