Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734474205

Liga 734474205 Información oficial sobre el partido 734474205 en Hattrick

15.06.2024 18:00:00

Wasserball Alineación oficial del equipo 'Wasserball' en el partido 1 - 4 Fc Birgos Alineación oficial del equipo 'Fc Birgos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wasserball Alineación oficial del equipo 'Wasserball' en el partido 2 - 0 Fc Birgos Alineación oficial del equipo 'Fc Birgos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wasserball

Goles Goles

  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Wasserball per la dreta va donar com a resultat un gol de Fabian Budzyński al minut 86 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Daniel Virnes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Li Elimelech de Wasserball va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Nikolaj Dahllund i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Wasserball, però el xut de Fabian Budzyński va sortir bastant desviat.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Emiel van der Garde va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gabriel Budrigă per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Daniel Virnes no oblidarà el que li va passar durant el minut 72. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Fabian Budzyński hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Nikolaj Dahllund. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Wasserball va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Pascal Piber va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Fc Birgos

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Birgos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sunai Junda.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Sunai Junda va augmentar l'avantatge de Birgos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): En Kiril Avramov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Birgos va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sunai Junda, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Birgos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Ivan Kozlík va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Birgos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Gian Luca Colledan va quedar-se sol davant el porter Ionuţ Andro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cosmin Gocan no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Kiril Avramov estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Faustinus Rotar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Carlos Vega Téllez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Faustinus Rotar de Birgos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.