Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734450625

Liga 734450625 Información oficial sobre el partido 734450625 en Hattrick

09.06.2024 23:30:00

las *_+_+( Alineación oficial del equipo 'las *_+_+(' en el partido 3 - 0 FC. Targaryen Alineación oficial del equipo 'FC. Targaryen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las *_+_+( Alineación oficial del equipo 'las *_+_+(' en el partido 1 - 1 FC. Targaryen Alineación oficial del equipo 'FC. Targaryen' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,3 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las *_+_+(

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): *_+_+( va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 81 Juan Pablo Nóbrega va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): El contraatac de *_+_+( va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Juan Pablo Crespo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de *_+_+( el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Pablo Crespo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Benito Gamboa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de *_+_+(.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): *_+_+( va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gerónimo Rausseo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oswaldo Paredes.

FC. Targaryen

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Augusto Lugo va enviar un xut des de 40 metres al minut 13, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Miguel Medina va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Cristian Linares de Targaryen va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de David Homes al minut 84 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 260 Minuto 87 (Ocasión de falta): Amb 87 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Orlando Otero va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de José Antonio Morales la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Targaryen havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aniceto Ordoñez.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Aniceto Ordoñez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Antonio Echeverría de Targaryen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.