Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734448383

Liga 734448383 Información oficial sobre el partido 734448383 en Hattrick

09.06.2024 23:30:00

BarCapi FC Alineación oficial del equipo 'BarCapi FC' en el partido 6 - 0 Greyhounds 2018 Alineación oficial del equipo 'Greyhounds 2018' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
BarCapi FC Alineación oficial del equipo 'BarCapi FC' en el partido 9 - 0 Greyhounds 2018 Alineación oficial del equipo 'Greyhounds 2018' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BarCapi FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jonathan Fletcher de BCFC va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ruedi Werdich que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de BCFC a 2 - 0. Ionel Dorobanţu va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): BCFC va aconseguir el 3 - 0 quan Pavol Sklár va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jonathan Fletcher encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Pavol Sklár només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Ionel Dorobanţu va augmentar l'avantatge de BCFC a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Ionel Dorobanţu va incrementar l'avantatge de BCFC amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Pavol Sklár es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 47, però el porter va aturar el seu xut.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Ionel Dorobanţu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Crispiniano Terán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Greyhounds 2018

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Greyhounds va ser a punt de marcar al minut 18, quan el seu jugador Samuel Bello va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 235 Minuto 65 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Marcos Abdelnour gairebé marca per a Greyhounds al minut 65 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.