Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734439932

Liga 734439932 Información oficial sobre el partido 734439932 en Hattrick

16.06.2024 23:15:00

La Vega UD Alineación oficial del equipo 'La Vega UD' en el partido 1 - 2 Monsenor Nouel RCD Alineación oficial del equipo 'Monsenor Nouel RCD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Vega UD Alineación oficial del equipo 'La Vega UD' en el partido 2 - 1 Monsenor Nouel RCD Alineación oficial del equipo 'Monsenor Nouel RCD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Vega UD

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els seguidors del Vega van tornar a saltar d'alegria al minut 79. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Homero Rendón que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Cristian Molina va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vega se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Elvis Vera del Vega ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Cristian Molina va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Vega va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Felipe Lombardi no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 204 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Enrique Zabaleta es va posar les mans a la cara després que al minut 77 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 90 minuts, en Américo Pérez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Monsenor Nouel RCD

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Monsenor sempre confia amb les genialitats d'en Raúl Lobatón; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec José Vicente Pulido sempre és una garantia. Al minut 44, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Raúl Lobatón marcar el 0 - 2 per al Monsenor.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Raúl Lobatón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Francisco Aranguren de Monsenor es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.