Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734438867

Liga 734438867 Información oficial sobre el partido 734438867 en Hattrick

16.06.2024 23:00:00

Guelph goofs Alineación oficial del equipo 'Guelph goofs' en el partido 1 - 3 Night Pack Alineación oficial del equipo 'Night Pack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guelph goofs Alineación oficial del equipo 'Guelph goofs' en el partido 2 - 2 Night Pack Alineación oficial del equipo 'Night Pack' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guelph goofs

Goles Goles

  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Jacob Rickert trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Guelph per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Terry Paquin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Jeb Covington-White de Guelph va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Stephen Kelemen de Guelph va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Brady Hunter s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Night Pack

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Marc-Antoine Gagnon arribés a peus de Maurício Luís Biagini, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Night el 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Maurício Luís Biagini des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Night. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Richard Graveson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Aleksandar Pejanović va estar a punt de posar per davant a Night amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ray Lockyer va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Night que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vincent Bierman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en François Fauteux.