Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.finesterra (436912) - Makiavelo´s Team (441428) » 73442270: T17/J1/VIII

Liga 73442270 Información oficial sobre el partido 73442270 en Hattrick

29.04.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VIII.462 (54263)

Sport Coruña Alineación oficial del equipo 'Sport Coruña' en el partido 4 - 0 Makiavelo´s Team Alineación oficial del equipo 'Makiavelo´s Team' en el partido
Luca Campione (29') 1 - 0
Abel Delgado (54') 2 - 0
Aziz Bin-Jaber (56') 3 - 0
Roberto Reguero (90') 4 - 0
Sport Coruña Alineación oficial del equipo 'Sport Coruña' en el partido 4 - 0 Makiavelo´s Team Alineación oficial del equipo 'Makiavelo´s Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sport Coruña Alineación oficial del equipo 'Sport Coruña' en el partido 2 - 0 Makiavelo´s Team Alineación oficial del equipo 'Makiavelo´s Team' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Coruña

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Luca Campione va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Coruña.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luca Campione va treure un córner llarg cap al segon pal que en Abel Delgado, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Aziz Bin-Jaber de Coruña va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Coruña va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Roberto Reguero va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abel Delgado! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Al minut 6, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Luca Campione es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Abel Delgado gairebé va marcar per a Coruña des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Francisco Ares de Coruña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Timmy Kongaa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Oskar Gustafson.

Makiavelo´s Team

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quique Hernández va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, David Guim de Makiavelo´s va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 3 (Lesión): Makiavelo´s es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andrew van der Zee no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor Martínez Ortega al camp.
  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Beniamino De Martino, jugador de Makiavelo´s, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 26. Bernat Picañol, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.