Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734413888

Liga 734413888 Información oficial sobre el partido 734413888 en Hattrick

08.06.2024 21:00:00

FC Mimil Alineación oficial del equipo 'FC Mimil' en el partido 0 - 3 Fagots Gigots Bretons Alineación oficial del equipo 'Fagots Gigots Bretons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Mimil Alineación oficial del equipo 'FC Mimil' en el partido 0 - 5 Fagots Gigots Bretons Alineación oficial del equipo 'Fagots Gigots Bretons' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mimil

Fagots Gigots Bretons

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): En Hervé Lebeau donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 47 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Philipp Carsten Kobl va augmentar l'avantatge de FGB a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a FGB l'avantatge per 0 - 3. Santiago Pérez en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Santiago Pérez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Santiago Pérez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Paulo Daniel Dias, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Santiago Pérez va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 31. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hervé Lebeau es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mieczysław Roczeń de FGB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Tomasz Komorek de FGB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.