Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734410180

Liga 734410180 Información oficial sobre el partido 734410180 en Hattrick

31.08.2024 21:00:00

Real Duarig Alineación oficial del equipo 'Real Duarig' en el partido 6 - 3 An Orian Klub Alineación oficial del equipo 'An Orian Klub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Duarig Alineación oficial del equipo 'Real Duarig' en el partido 3 - 2 An Orian Klub Alineación oficial del equipo 'An Orian Klub' en el partido
Tiene bastante suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,5 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Duarig

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Frédérik Voillot va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 13.
  • 135 Minuto 20 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Flavian Rouquette va marcar el 2 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Duarig s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Flavian Rouquette per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Duarig prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Jean-Joseph Thoraval va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Flavian Rouquette va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-3.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Léo-Paul Morville va incrementar l'avantatge de Duarig amb el 6 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Duarig Léo-Paul Morville quasi marca al minut 42 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Radu Cosmineanu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Duarig per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Oscar Gauvain va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Al minut 44, Oscar Gauvain gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Radu Cosmineanu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Duarig ho intentava per la dreta per mitjà de Oscar Gauvain, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Jean-Joseph Thoraval gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matthias Choquet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

An Orian Klub

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Séverin Brevet va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 3. 0 - 1 per a Orian.
  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 30 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Séverin Brevet marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador visitant Mathys Lamy va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 41 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Carl Bernabé va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.