Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734402803

Liga 734402803 Información oficial sobre el partido 734402803 en Hattrick

15.06.2024 21:00:00

Nanine Alineación oficial del equipo 'Nanine' en el partido 1 - 4 RCPSG Alineación oficial del equipo 'RCPSG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nanine Alineación oficial del equipo 'Nanine' en el partido 3 - 1 RCPSG Alineación oficial del equipo 'RCPSG' en el partido
Tiene mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nanine

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Als 36 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Nanine va acabar amb la pilota als peus de Augusto Caciano que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Nanine per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Michael Sousa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 28 minuts, en Gabriel Tinoco no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Fredi Odar de Nanine va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

RCPSG

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, RCPSG es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Arthur Riand es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En António Norberto Santos Melo, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Alessandro Ferraguti va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a RCPSG.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Arthur Riand des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): RCPSG va estar a punt de marcar quan Virgile Deshayes va fer una passada impressionant a Robert Svensson, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Alessandro Ferraguti de RCPSG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Morgan Fusco de RCPSG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.