Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734398430

Liga 734398430 Información oficial sobre el partido 734398430 en Hattrick

08.06.2024 21:00:00

brett-brett FC Alineación oficial del equipo 'brett-brett FC' en el partido 5 - 0 2rd Alineación oficial del equipo '2rd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
brett-brett FC Alineación oficial del equipo 'brett-brett FC' en el partido 6 - 0 2rd Alineación oficial del equipo '2rd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

brett-brett FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del brett-brett contenien la respiració mentre en Tero Säippä s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de brett-brett al minut 32, que va llançar ajustat al pal en Josef Prokeš. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de brett-brett a 3 - 0. Anthony Bernard va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Władysław Soczek de brett-brett va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Josef Prokeš va augmentar la diferència de brett-brett a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Boris Stoyanov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Josef Prokeš va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Edmond Zülle, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del 2rd. La jugada d'estratègia del brett-brett per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Edmond Zülle va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Zaki Soualah al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Edmond Zülle va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gwendal Dérouineau de brett-brett la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmond Zülle de brett-brett es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

2rd

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gaston Louche no va ser aprofitada per en Henrick Coffre que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaby Henin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.