Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734397421

Liga 734397421 Información oficial sobre el partido 734397421 en Hattrick

08.06.2024 21:00:00

Nouvelle-France Alineación oficial del equipo 'Nouvelle-France' en el partido 0 - 2 Bousies Calcio Alineación oficial del equipo 'Bousies Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nouvelle-France Alineación oficial del equipo 'Nouvelle-France' en el partido 0 - 6 Bousies Calcio Alineación oficial del equipo 'Bousies Calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nouvelle-France

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Domenic Rappensperger va intentar anar-se'n per velocitat al minut 30 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Domenic Rappensperger quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Bousies Calcio

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de Calcio João Rafael Silva va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Gérard Renvoise des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Arthur Havet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Amidou Niamke, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Gérard Renvoise va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Amidou Niamke va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Benjamin Bernard, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Arthur Havet quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Amidou Niamke, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de João Rafael Silva després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Amidou Niamke va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Marc-André Perrigault de Calcio va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christopher Sibille de Calcio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.