Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734394734

Liga 734394734 Información oficial sobre el partido 734394734 en Hattrick

08.06.2024 21:00:00

luckyyy Alineación oficial del equipo 'luckyyy' en el partido 0 - 1 AS Relevant 01 Alineación oficial del equipo 'AS Relevant 01' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
luckyyy Alineación oficial del equipo 'luckyyy' en el partido 1 - 0 AS Relevant 01 Alineación oficial del equipo 'AS Relevant 01' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luckyyy

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Torwald Carlsson gairebé marca per a luckyyy al minut 79 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Omar Damfakha, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

AS Relevant 01

Goles Goles

  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Relevant va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Hansruedi Schafroth, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Relevant van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 33 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Yannis Leprêtre no va ser gens encertat.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Hansruedi Schafroth va fer al minut 51 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Berk Ugan, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): William Sabatini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Relevant que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Relevant, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Charle Decloedt va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.