Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734385042

Liga 734385042 Información oficial sobre el partido 734385042 en Hattrick

01.06.2024 21:00:00

La Maison Rouge Alineación oficial del equipo 'La Maison Rouge' en el partido 0 - 0 Ragondins de Bordeaux Alineación oficial del equipo 'Ragondins de Bordeaux ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Maison Rouge Alineación oficial del equipo 'La Maison Rouge' en el partido 3 - 0 Ragondins de Bordeaux Alineación oficial del equipo 'Ragondins de Bordeaux ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Maison Rouge

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Raniero Barbiroli gairebé marca per a Maison al minut 12 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Jacek Dolat va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Raniero Barbiroli del Maison ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raniero Barbiroli va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Jacek Dolat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maison se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Maison va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jacek Dolat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jussi Syväniemi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maciej Czarnak de Maison la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ragondins de Bordeaux

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Arkadiusz Przewoźny era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gábor Virág però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Alberto Striano va xutar magistralment una falta al minut 36 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Attilio Canova va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.