Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734378775

Liga 734378775 Información oficial sobre el partido 734378775 en Hattrick

08.06.2024 21:00:00

Atlético bigfoot Alineación oficial del equipo 'Atlético bigfoot' en el partido 5 - 1 gomche team II Alineación oficial del equipo 'gomche team II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético bigfoot Alineación oficial del equipo 'Atlético bigfoot' en el partido 2 - 3 gomche team II Alineación oficial del equipo 'gomche team II' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético bigfoot

Goles Goles

  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Michel Platini va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Willy Sagnol va donar a Atlético un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atlético a 3 - 1. Karim Benzema va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Atlético va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ludovic Giuly, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del gomche. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Karim Benzema la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlético es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 1 arribava al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michel Platini de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

gomche team II

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Samuel Davies va posar els visitants gomche per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Samuel Davies, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. gomche va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hatem Niles es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): gomche va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 59, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Vagn Skøtt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vagn Skøtt.