Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734361140

Liga 734361140 Información oficial sobre el partido 734361140 en Hattrick

15.06.2024 21:00:00

ASSOCIATION PSG/MUC Alineación oficial del equipo 'ASSOCIATION PSG/MUC' en el partido 1 - 3 forza psg Alineación oficial del equipo 'forza psg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASSOCIATION PSG/MUC Alineación oficial del equipo 'ASSOCIATION PSG/MUC' en el partido 1 - 1 forza psg Alineación oficial del equipo 'forza psg' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,1 % 3,5 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASSOCIATION PSG/MUC

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Dalip Zhuri, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a ASSOCIATION.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Pietro Galanda hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Robert Royer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Robert Royer de ASSOCIATION va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

forza psg

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ivar Solbakken quedar desmarcat i marcar per a forza al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Jorge Galhão va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al forza per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 48. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Wilko Hogeling. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Kevin Harkai de forza, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ivar Solbakken va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrien Kpeidja, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kevin Harkai al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Nicholas van Heemst de forza no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gavin Eeckhout.