Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734360353

Liga 734360353 Información oficial sobre el partido 734360353 en Hattrick

15.06.2024 21:00:00

Sporting Club Clementins Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Clementins' en el partido 4 - 1 Edern Sports Alineación oficial del equipo 'Edern Sports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Club Clementins Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Clementins' en el partido 5 - 0 Edern Sports Alineación oficial del equipo 'Edern Sports' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Club Clementins

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): SCC s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Daniel Daniel per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dimitri Boisselier va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): SCC va augmentar la diferència quan Rayan Bérenguer no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Dimitri Boisselier va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El SCC ho intentava per la dreta per mitjà de Donatien Bonnin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Urbano Goytacaz de SCC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Urbano Goytacaz de SCC es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.

Edern Sports

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Jean-Antoine Clémente va pentinar un córner cap al segon pal que Hans Andersson va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gustaw Rochnowski de Edern va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Hans Andersson al minut 22 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!