Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734356886

Liga 734356886 Información oficial sobre el partido 734356886 en Hattrick

22.06.2024 21:00:00

Stade Rennais des Boss Alineación oficial del equipo 'Stade Rennais des Boss' en el partido 3 - 1 chacun sa kiche Alineación oficial del equipo 'chacun sa kiche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stade Rennais des Boss Alineación oficial del equipo 'Stade Rennais des Boss' en el partido 4 - 0 chacun sa kiche Alineación oficial del equipo 'chacun sa kiche' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stade Rennais des Boss

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Stéphane Lourdin sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Firman Jules que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Rennais va augmentar la diferència quan Antony Friedrichsfeld no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rennais va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Michele Martello progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Michele Martello va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

chacun sa kiche

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors de chacun no defallien en cap moment. Producte d'això, en Clemente Tesoro va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Břetislav Štalmach va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baldassarre Favia de chacun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Baptiste Châtelain de chacun va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Baldassarre Favia de chacun es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.