Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734355641

Liga 734355641 Información oficial sobre el partido 734355641 en Hattrick

01.06.2024 21:00:00

berri Alineación oficial del equipo 'berri' en el partido 1 - 1 NAONED WARRIORS Alineación oficial del equipo 'NAONED WARRIORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
berri Alineación oficial del equipo 'berri' en el partido 1 - 1 NAONED WARRIORS Alineación oficial del equipo 'NAONED WARRIORS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

berri

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Mbilla Edimo de berri, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mickaël Thireau va rematar alt.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de berri va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stanislas Gourbeyre, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): berri va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mickaël Thireau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mickaël Thireau de berri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

NAONED WARRIORS

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador visitant Guillaume Pomart va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 34 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de WARRIORS, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Guillaume Pomart va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrick Le Roux de WARRIORS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.