Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734354755

Liga 734354755 Información oficial sobre el partido 734354755 en Hattrick

15.06.2024 21:00:00

Racing Club Gaillardin Alineación oficial del equipo 'Racing Club Gaillardin' en el partido 0 - 2 Racing Club Cherbourg Alineación oficial del equipo 'Racing Club Cherbourg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Club Gaillardin Alineación oficial del equipo 'Racing Club Gaillardin' en el partido 2 - 1 Racing Club Cherbourg Alineación oficial del equipo 'Racing Club Cherbourg' en el partido
Tiene mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Club Gaillardin

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mischa Krückl-Ilsemann va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Demitrius Holzländer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giggino Allsaar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Gino Bayard del Gaillardin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Sebastian Schmadel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gaillardin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Bailey Leighton va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Bailey Leighton de Gaillardin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Pablo Ribas de Gaillardin es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Racing Club Cherbourg

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Kubilai Damdinsuren va llençar el penal ras arran de pal.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Basile Grenouilleau va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Cherbourg.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Briac Bonnichon, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cherbourg va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vladimir Matahlija després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Charly Monnet va poder desviar-lo a córner.