Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734353908

Liga 734353908 Información oficial sobre el partido 734353908 en Hattrick

01.06.2024 21:00:00

Olympique de Jo Alineación oficial del equipo 'Olympique de Jo' en el partido 4 - 2 Malcolm RC Alineación oficial del equipo 'Malcolm RC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Olympique de Jo Alineación oficial del equipo 'Olympique de Jo' en el partido 4 - 2 Malcolm RC Alineación oficial del equipo 'Malcolm RC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,6 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique de Jo

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Pacôme Boizard va pentinar un córner cap al segon pal que Jurek Godlewski va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Olympique va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Basile Bienaimé, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Olympique prenia la batuta de l'encontre al minut 51, quan en Michaël Sorlin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Michaël Sorlin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Jannis Marko va estar a punt d'empatar per a Olympique quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Raphaël Morant va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Franky Riaud gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raphaël Morant va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Malcolm RC

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Randulf Subbelrath donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 8, Malcolm va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Temujin Qacha.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Thomi Wille es va quedar sol davant del porter, al minut 30. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Malcolm va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sylvain Deligne es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.