Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734348582

Liga 734348582 Información oficial sobre el partido 734348582 en Hattrick

31.08.2024 21:00:00

L'AS Gribouille Alineación oficial del equipo 'L'AS Gribouille' en el partido 2 - 3 Olympique Lillois 2017 Alineación oficial del equipo 'Olympique Lillois 2017' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'AS Gribouille Alineación oficial del equipo 'L'AS Gribouille' en el partido 2 - 0 Olympique Lillois 2017 Alineación oficial del equipo 'Olympique Lillois 2017' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'AS Gribouille

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Abdelrafour Zarwali s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Juan Luis Panguilef de Gribouille va demostrar les seves habilitats al minut 71 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Silvério Vieira Soares va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gribouille Juan Luis Panguilef quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Floran Verdier arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Floran Verdier va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gribouille.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Gribouille va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andrea Vinzio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 214 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Floran Verdier va errar un penal al minut 67 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Darío Nicolás Pérez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Floran Verdier de Gribouille va intentar batre la porteria rival al minut 72 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdelrafour Zarwali es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Olympique Lillois 2017

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Lille va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Daniel Le Corre, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): El contraatac de Lille va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Toomas Vahter va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 2!
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 69 minuts quan Daniel Le Corre va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Lille.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Patrice Quertier, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Walter Gerena de Lille amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.