Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734347973

Liga 734347973 Información oficial sobre el partido 734347973 en Hattrick

08.06.2024 21:00:00

MaZahHo Alineación oficial del equipo 'MaZahHo' en el partido 3 - 3 Borussia Sannois Alineación oficial del equipo 'Borussia Sannois' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MaZahHo Alineación oficial del equipo 'MaZahHo' en el partido 1 - 2 Borussia Sannois Alineación oficial del equipo 'Borussia Sannois' en el partido
Tiene suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaZahHo

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Marian Piaścik de MaZahHo, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 6 (Gol por la izquierda): En Marian Piaścik va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 18, en Daniel Mula del MaZahHo va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Francisco Morim que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sawat Chookaew per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Darío Clemente Bertoya va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Borussia Sannois

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Borussia va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Rodolfo Marcon va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Borussia van mostrar una bona compenetració quan al minut 80 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Erwan David va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Als 90 minuts de partit, Fabio Faitelli de Borussia va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Erwan David va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Lionel Durier.
  • 251 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Arnold van den Oever va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Borussia, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Elie Mudimbiyi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Borussia va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 69 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.