Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734347247

Liga 734347247 Información oficial sobre el partido 734347247 en Hattrick

08.06.2024 21:00:00

L'En Avant Boulard Alineación oficial del equipo 'L'En Avant Boulard' en el partido 5 - 1 PSGCSS Alineación oficial del equipo 'PSGCSS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
L'En Avant Boulard Alineación oficial del equipo 'L'En Avant Boulard' en el partido 8 - 1 PSGCSS Alineación oficial del equipo 'PSGCSS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'En Avant Boulard

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Ole Damm va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Filip Kruk sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Daniel Kakana que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tomas Kaušinis va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Boulard pel centre va donar un gran resultat: el gol de Barnabé Lemay va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Boulard va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Enzo Daniel Aquino progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Pierre-Olivier Sagnier del Boulard ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Boulard per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ole Damm, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Boulard per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Ole Damm va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pierre-Éric Gauthier al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ole Damm va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Boulard la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

PSGCSS

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Artur Špaček donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.